Mindful Adventure Image
Meditation Training Centre 0.0 (No review)

Mindful Adventure

EUR 100.00 Avg. Price / day
428 Views

Mindful Adventure

Rise & Shine Yoga Studio Image
Yoga Teacher Training Centre 5.0 (3 reviews)

Rise & Shine Yoga Studio

EUR 6360.00 Avg. Price / day
358 Views

Rise & Shine Yoga Studio

Inna Gulak Pilates - de Pilates studio voor Venlo en omstreken Image
Pilates Studio 0.0 (No review)
Limburg 334 Views
Welcome Welcome to the website of Inna Gulak Pilates - the Pilates Studio for Venlo and surrounding areas. Inna Gulak Pilates is a modern Pilates studio on the outskirts of downtown Venlo and has been...

Inna Gulak Pilates - de Pilates studio voor Venlo en omstreken

Welcome Welcome to the website of Inna Gulak Pilates - the Pilates Studio for Venlo and surrounding areas. Inna Gulak Pilates is a modern Pilates studio on the outskirts of downtown Venlo and has been located on the first floor in the characteristic building of Lebe Vital on the Kaldenkerkerweg in Venlo since June 2016 . From this unique location, Inna Gulak offers Pilates private session daily and focused and personal small group Pilates mat and device classes aimed at balancing and strengthening the body. At Inna Gulak Pilates, attention is given to quality, control, correction and small groups. Due to the small groups and the personal approach, the participants get the necessary attention they need. Do you also want to give your body the attention it deserves and deserves? Make an appointment for a personal intake , an introductory package or sign up for the free introductory morning and experience Pilates for yourself. You are welcome.

Pilates Center Goes Image
Pilates Studio 0.0 (No review)

Pilates Center Goes

Avg. Price / day
299 Views
STUDIO Pilates Center Goes is al meer dan 9 jaar een begrip in Zeeland en omstreken. Bij Pilates Center Goes wordt er les gegeven volgens de klassieke Pilates methode. Wij streven naar de hoogste kwal...

Pilates Center Goes

STUDIO Pilates Center Goes is al meer dan 9 jaar een begrip in Zeeland en omstreken. Bij Pilates Center Goes wordt er les gegeven volgens de klassieke Pilates methode. Wij streven naar de hoogste kwaliteit o.a. door de principes van Joseph Pilates na te leven: Concentratie, Centrering, Controle, Precisie, Ademhaling en Vloeiende bewegingen. Er is wereldwijd een wildgroei ontstaan door de toegenomen bekendheid van Pilates- achtige lessen. Zowel op tv als via consumentenbladen worden lessen, die Pilates genoemd worden, gepromoot. Deze lessen echter lijken in haast geen enkel opzicht op de manier waarop Joseph Pilates de methode bedoeld heeft. Ze geven dus ook niet het bedoelde effect. In ons center bieden wij u een sfeervolle trainingsomgeving met een vriendelijke, persoonlijke begeleiding. We durven te stellen dat Pilates Center Goes de resultaten die Pilates belooft ook waarmaakt.  

Yogalena Yoga Studio Image
Yoga Retreat 0.0 (No review)

Yogalena Yoga Studio

0.00 Avg. Price / day
286 Views
Yoga is de ideale combinatie van inspanning en ontspanning. Het geeft een gevoel van vrijheid en verbinding: Pure aanwezigheid en diepe verbondenheid in lichaam en geest. Enerzijds is het de beweging...

Yogalena Yoga Studio

Yoga is de ideale combinatie van inspanning en ontspanning. Het geeft een gevoel van vrijheid en verbinding: Pure aanwezigheid en diepe verbondenheid in lichaam en geest. Enerzijds is het de beweging en anderzijds de bewustwording, die een intens gevoel van vitaliteit oproept.

Je voelt je verbonden met de levensstroom zelf. In de yogales nodig ik je uit naar het Veld van Eenvoud, Aanwezigheid en Ontspanning. In 2004 heb ik, de 4 jarige, Academie voor Massage & Beweging afgerond. Sinds 2002 werk ik in kuuroord de Schouw, te Noordgouwe op Schouwen-Duiveland. Ik begeleid hier detox-weken en geef o.a. massages, yoga en meditaties.

Ook heb ik mijn eigen massage- en bewegingspraktijk hier. Vanaf 2006 geef ik les in de vakopleiding tot energetisch masseur/ademcoach. Na jaren lang zelf yoga beoefend te hebben, heb ik in 2010 met veel plezier de docenten opleiding Integrale Yoga te Rotterdam afgerond.

Daarnaast heb ik verschillende bijscholingen gevolgd. Asthanga yoga bij de bekende Manju Jois, dit is een pittige vorm van yoga met veel zonnegroeten en flow. Kashmiryoga bij Djihi Marianne, dit is een vorm van yoga waar je heel diep met de aandacht naar binnen gaat en in de diepere lagen van je lichaam leert los te laten. Je verruimt het bewustzijn waardoor er ruimte ontstaat om oude conditioneringen los te laten.

Als laatste heb ik een Yin yoga docentenopleiding gevolgd bij Stillnessinyoga, in deze vorm van yoga en meditatie ga je naar 70 á 80 procent van je strekking en verblijf je langer in de houding. Je ondersteunt, waar nodig, het lichaam met props (kleine kussentjes of een blok). En vervolgens blijf je heel stil in de houding en zo wordt iedere houding een meditatie. Je wordt er heel soepel van ;)), maar je hoeft niet soepel te zijn om mee te doen. Naast de verschillende bijscholingen volg ik regelmatig yoga lessen en intervisie bij andere docenten, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Persoonlijk Pilates Image
Pilates Studio 0.0 (No review)

Persoonlijk Pilates

Avg. Price / day
278 Views
Wat is Pilates? Pilates is een verantwoorde vorm van bewegen die geschikt is voor mensen die een betere fysieke conditie willen verkrijgen en een strakker en gebalanceerd lichaam. Veel zittend werken...

Persoonlijk Pilates

Wat is Pilates? Pilates is een verantwoorde vorm van bewegen die geschikt is voor mensen die een betere fysieke conditie willen verkrijgen en een strakker en gebalanceerd lichaam. Veel zittend werken achter de computer of dagelijks lichamelijk inspannend werk doen, heeft zijn weerslag op het lichaam: rugpijn, nekpijn, pijn in de middel, pijn in de schouders, pijn in de heup etc.. Pilatesoefeningen dragen bij aan de verbetering van spierproblemen en houdingsproblemen en de vermindering van pijn. Pilates zorgt voor een betere lichaamshouding, spierkracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen. Bij Persoonlijk Pilatesstudio in Appingedam is Pilates persoonlijk. Dit betekent dat er veel aandacht en begeleiding is voor de cursist. De oefeningen zijn aangepast aan het lichaam van de cursist en waar deze behoefte aan heeft. Pilates overbelast het lichaam niet en biedt een work-out voor het gehele lichaam. U krijgt individueel les, zodat u geen oefeningen hoeft uit te voeren die niet goed bij u passen. Bij iedere oefening wordt u begeleid door een gecertificeerd Pilates docent. De lessen worden aangeboden in groepjes van 3 personen, waarbij iedere cursist zijn eigen individuele programma met oefeningen uitvoert. Pilates is geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden omdat de oefeningen aangepast worden aan uw persoonlijke conditie. Ervaring met sport is geen vereiste. Mensen die juist veel sporten hebben ook baat bij Pilates omdat het de sportprestaties helpt te verbeteren doordat zij met Pilates effectiever leren bewegen. Lees hier de ervaringen van enkele cursisten van de studio. Tijdens de lessen bij Persoonlijk Pilates Appingedam doet de cursist zowel Mat-oefeningen (op een oefenmat) als oefeningen met Pilatesapparaten zoals de Reformer, de Cadillac, de Spine Corrector, de Wunda chair, de High Barrel en de Foot Corrector.

Wise Yoga Image
Yoga Studio 0.0 (No review)

Wise Yoga

Avg. Price / day
274 Views

Wise Yoga

Wise Yoga And Pilates Image
Pilates Studio 0.0 (No review)

Wise Yoga And Pilates

EUR 0.00 Avg. Price / day
273 Views

Wise Yoga And Pilates

Pilates United Studio Image
Pilates Studio 0.0 (No review)

Pilates United Studio

Avg. Price / day
260 Views
Bij Pilates United kun je terecht voor workshops en alle klassieke BB-Pilates opleidingen, met aanvullende variaties en modificaties. Onder leiding van Suus Wilms vindt onderwijs plaats op locaties in...

Pilates United Studio

Bij Pilates United kun je terecht voor workshops en alle klassieke BB-Pilates opleidingen, met aanvullende variaties en modificaties. Onder leiding van Suus Wilms vindt onderwijs plaats op locaties in Venray en Amsterdam. Het Balanced Body opleidingstraject bestaat uit de basis mat opleidingen en een totaal vervolgtraject met Pilates apparatuur waarover meer informatie is te vinden op de betreffende pagina’s. Bij Pilates draait alles om het perfect gecontroleerd uitvoeren van bewegingen zoals deze ooit door Joseph Pilates zijn bedacht. Het is een oefenmethode die hij aanvankelijk ontwikkelde om zijn eigen lichaam, dat in slechte gezondheid verkeerde, mee aan te sterken. Zijn noeste arbeid resulteerde uiteindelijk in een bewegingsmethode waarmee hij mensen houdingstechnieken kon aanleren ter versterking van rug, romp en bekken. Bijkomstig voordeel was daarbij dat ook hun algehele conditie aanzienlijk verbeterde. Pilates is vandaag de dag een essentieel onderdeel van een gezonde levenswijze, vooral omdat de oefeningen van jong tot oud in alle veiligheid beoefend kunnen worden. Voor mensen met blessures of andere lichamelijke ongemakken, past Pilates thuis in hetzelfde rijtje als Ceasartherapie en Mensendieck. Ook bij die bewegings-vormen gaat de aandacht uit naar een combinatie van lichamelijke bewustwording, herstel en houding.

Filter By :
Star Rating

Type of Institute

Pilates Studio 60
Yoga Training Centre 9
Yoga Studio 5
Yoga Retreat 4
Yoga Teacher Training Centre 2
Vipassana Meditation Centre 1
Meditation Training Centre 1
Popular Category

Pilates 66
Yoga 14
Meditation 2
Sort By
Send Inquiry